Werkwijze MKB Informatiebeveiliging

MKB Informatiebeveiliging geeft inzicht in informatiebeveiliging

De hoeveelheid data die wereldwijd wordt opgeslagen, verdubbelt elk jaar. Dat is niet vreemd, want kennis is macht. Het is dan ook niet voor niets dat de wetgeving over informatiebeveiliging steeds strenger wordt, cybercriminaliteit toeneemt en klanten steeds hogere eisen stellen aan hoe jij omgaat met hun gegevens. Al deze factoren vereisen dat jouw informatiebeveiliging goed op orde is, maar hoe doe je dat eigenlijk?

Ten eerste is het belangrijk om te weten waar jouw organisatie staat, wat belangrijk is voor jouw organisatie en welke stappen er nog gemaakt moeten worden.

Om niet te verzanden in een oneindige zoektocht naar informatie op het internet, helpt MKB-informatiebeveiliging je om direct inzicht te krijgen door middel van een aantal gestructureerde vragenlijsten. Zijn die makkelijk te maken? Ja, jij bent tenslotte de expert van je eigen organisatie!

Onze unieke methode

MKB Informatiebeveiliging heeft een unieke methode ontwikkeld om de implementatie en het borgen van informatiebeveiliging tegen minimale kosten en inspanning te realiseren. Wij vinden het belangrijk dat wij elke organisatie een passende maatregelen kunnen bieden.

Met de eerste gratis vragenlijst bepaal je de eisen en wensen van de omgeving en geef je richting aan het gewenste beveiligingsniveau van jouw organisatie. De vragenlijst geeft je inzicht in de specifieke eisen van klanten, prospects, partners en bepaal je de relevante wetgeving op het gebied van informatiebeveiliging die relevant is voor jouw bedrijf. Er zijn namelijk o.a. op het gebied van privacy een aantal wetten waar jullie verplicht zijn om aan te voldoen. Het is belangrijk om de Wegingsvragenlijst als eerste in te vullen. Op die manier kunnen wij automatisch bepalen waar de aandachtsgebieden liggen van jouw organisatie.

 

En nu?

  1. Ik wil de gratis vragenlijst Inzicht doen om een beeld te krijgen van welke resultaten ik krijg op drie van de zes thema's
  2. Ik wil de complete vragenlijst (Diagnose) doen om volledig inzicht te krijgen in mijn organisatie (gewenste beveiligingsniveau, processen m.b.t. informatiebeveiliging en hun relatie met bedrijfsprocessen/bedrijfsinrichting).
  3. Ik wil informatiebeveiliging borgen in de organisatie en heb hier begeleiding bij nodig