Dashboard

DEMO Je bevind je in de demo-omgeving. Deze omgeving laat zien wat de mogelijkheden zijn van de Diagnose. Je kan alleen navigeren door de verschillende pagina's. De knoppen zijn uitgeschakeld.

Dit dashboard laat het totaaloverzicht zien van alle resultaten uit de vragenlijsten. Daarnaast kan in het menu gekozen worden voor accountbeheer en diverse abonnement functies.

Weging

Dit zijn de weegfactoren die voor jouw bedrijf bepaald zijn aan de hand van de weegvragenlijst

Thema Score Weging
Processen 562 1,2
Bestuur / management 464 1,0
Producten/diensten 365 0,8
Risico-management 669 1,4
Bewustzijn en kennis 381 0,8
Borging 397 0,8

Snapshot

Zodra alle vragenlijsten ingevuld zijn wordt de onderstaande knop actief en kan je een snapshot maken. De scores (gewoon en gewogen) worden dan gekoppeld aan het moment van aanmaken en zijn dan zichtbaar in de grafieken hieronder.
Daarnaast worden alle vragenlijsten (behalve weging) leeggemaakt voor een nieuw meetmoment. Op die manier kan je de ontwikkeling in de tijd bijhouden van jouw organisatie en kan een inschatting gemaakt worden van de ISO-27001 Readiness.Laatste score

Er is nog geen snapshot gemaakt. Vul alle vragenlijsten in en maak een snapshot.

Ontwikkeling

Groei van het bedrijf door de tijd vanaf het punt van de eerste meting. Je kan de verschillende lijnen aan of uit zetten door in de legenda op het cluster te klikken. Je hebt nog geen snapshots gemaakt om een ontwikkeling te kunnen weergeven.